Bekendmaking

 

Informatiemiddag Bestemmingsplan Schelluinen West fase 2 op 2 juni 2021

 

De gemeente Molenlanden start medio 2021 met de procedure voor het bestemmingsplan Schelluinen West fase 2. Dit betreft de bestemmingsplanprocedure voor het laatste deel van Bedrijventerrein Schelluinen West. Voorafgaand aan deze procedure organiseert de uitvoeringsorganisatie Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Schelluinen (ROM/S) een informatiemiddag. Belangstellenden worden daarbij geïnformeerd over de achtergronden van het plan, de procedure en het plan zelf. Gedurende de ter inzage legging die op een later moment dit jaar plaatsvindt, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om een zienswijze in te dienen.  

 

De informatiemiddag vindt plaats bij het bedrijf HaDeBa op de Griendweg 80, Schelluinen (bedrijventerrein Schelluinen-West) op woensdag 2 juni 2021 van 13.00 – 17.00 uur.

 

Vanwege de geldende maatregelen rond covid 19 worden met belangstellenden (één of twee personen tegelijk) binnen dit tijdsblok aparte afspraken gemaakt. Belangstellenden voor de informatiemiddag dienen zich uiterlijk 26 mei aan te melden via het mailadres n.mol@rom-s.nl. Kort na het verstrijken van deze deadline ontvangt u dan een uitnodiging met een bijbehorend tijdstip. Bent u niet in de gelegenheid de informatiemiddag bij te wonen of wilt u liever niet fysiek deelnemen, dan kunt u dit ook kenbaar maken en zullen wij u digitaal informeren.